Assortiment

We hebben een breed assortiment aan gerookte visproducten en maatjesharing die u per stuk af kunt nemen of per gewicht. De verpakkingsmogelijkheden zijn: tempex-dozen, ZAV-verpakkingen en vacuümzakken. Wij verwerken onze producten volgens de richtlijnen van HACCP en wij staan continue onder controle van een onafhankelijk laboratorium die de kwaliteit volgens de huidige wet- en regelgeving controleert. Hierdoor kunnen wij garant staan voor een product van uitstekende kwaliteit.

MSC-gecertificeerd

Onze haring en makreel zijn MSC-gecertificeerd, dit betekent dat de vis van een duurzaam bestand komt. Het gebruik van het MSC-keurmerk laat zien dat u betrokken bent bij een duurzame toekomst. Het wordt wereldwijd erkend als de hoogst haalbare standaard ten aanzien van duurzame visserij. De onafhankelijke certificering verzekert de geloofwaardigheid en uw klanten zijn verzekerd dat uw visproducten milieuverantwoord zijn.

Wilt u meer weten over de verpakkingsmogelijkheden en het voeren van uw private label op onze visproducten? Neem vrijblijvend contact met ons op.